Rezultatet e kërkimit

 • Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansambli Popullor

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Migena Biba

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Sheshi Skënderbej, Pallati i Kulturës, 1, 1000, Tiranë, Shqipëri, Web: www.tkob.gov.al

  [email protected]

Ky institucion është në varësi të:
Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]