Rezultatet e kërkimit

 • Ministria e Kulturës

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Irena Prici

  003552223077, 0035542222508

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga “Aleksandër Moisiu”, nr. 76, ish Kinostudio “Shqipëria e Re”, Tiranë. Web:https://kultura.gov.al/

  [email protected]

Institucione në varësi

 • Qendra Kombëtare e Kinematografisë

  0035542378004

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga "Aleksandër Moisiu " Nr. 77, 1012, Tiranë, Shqipëri. Web: www.nationalfilmcenter.gov.al

  [email protected]

 • Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare, Vlorë

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare, Shkodër

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare, Korçë

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare, Gjirokastër

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare, Durrës

  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Web: https://kultura.gov.al/insitucionet-ne-varesi/

 • Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare, Berat

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Luciana Zanati
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Lagjia 28 Nëntori, Qëndra Mesjetare - Berat.

  0035532232393

 • Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Andi Bici

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Sheshi "Austria", Tirana, Albania. Web: www.qkkf.gov.al

  003554 223 4473
  [email protected]

 • Instituti kombëtar i regjistrimit të trashëgimisë kulturore

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Silva Breshani / Edit Uruci
  0035544504152
  [email protected]

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga “Aleksandër Moisiu”, nr. 76, ish Kinostudio “Shqipëria e Re”, Tiranë. Web: www.iktk.gov.al

  [email protected]

 • Qendra e Realizimit të Veprave të Artit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Entela Lico
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Parku Kombëtar Butrint

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Muzeu i Pavarësisë Vlorë

  033 329 419

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Muzeu Historik Kombëtar

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Blerina Braho
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Zyra Shqiptare për të Drejtat e Autorit 

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Sonila Meka
  042 232 008
  [email protected]; [email protected]

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansambli Popullor

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Migena Biba
   [email protected]

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Sheshi Skënderbej, Pallati i Kulturës, 1, 1000, Tiranë, Shqipëri, Web: www.tkob.gov.al

  [email protected]

 • Galeria Kombëtare e Arteve

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Teuta Thaçi
  [email protected], [email protected]re.gov.al

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Bulevardi "Dëshmorët e Kombit", Tiranë  Web: http://www.galeriakombetare.gov.al/

  003552226033, 00355 4 223 39 75
  [email protected]

 • Cirku Kombëtar

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Kujtim DUMI
  069 21 22 658
  [email protected] [email protected]

  Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  069 21 22 658
  [email protected], [email protected]

 • Agjencia e Shërbimit Arkeologjik

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Mariglen Meshini
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”

  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga Sami Frashëri, Arturbina, Tiranë, Shqipëri

 • Teatri Kombëtar

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Marsilda Mërtiri

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  [email protected]

 • Muzeu Kombëtar Ikonografik dhe Etnografik Berat

  032 232 224
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Muzeu Kombëtar i Artit Mesjetar, Arsimit dhe Arkeologjik Korçë

  8243022

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Muzeu Kombëtar “Skënderbeu” dhe Muzeu Etnografik, Krujë

  0511 22225
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  [email protected]

 • Fototeka Kombëtare “Marubi” Shkodër

  022 243 467

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  022 243 467

 • Bibloteka Kombëtare

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Arkivi Qëndror Shtetëror i Filmit

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Ministria e Kulturës

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Irena Prici
  003552223077, 0035542222508
  [email protected]

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga “Aleksandër Moisiu”, nr. 76, ish Kinostudio “Shqipëria e Re”, Tiranë. Web:https://kultura.gov.al/

  [email protected]

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]