Rezultatet e kërkimit

 • Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Alketa Koja

  003554 2222726

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rr. Abdi Toptani, Nd. 5, kodi postar 1001.Web: https://www.idp.al/

  [email protected]

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]