Rezultatet e kërkimit

 • Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga: Don Bosko nr.60 Tirane.

  0035542 250 601

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]