Rezultatet e kërkimit

 • Inspektorati Shtetëror i Punës dhe Shërbimeve Shoqërore   

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Silvana Buneci

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga Dervish Hima, prane stadiumit Air Albania, Tirane Web: www.inspektoriatipunes.gov.al

  00355042368466
  [email protected]

Ky institucion është në varësi të:
Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]