Rezultatet e kërkimit

 • Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Flori Karaj dhe Erisa Proko

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga “Reshit Collaku” Tirane, Shqiperi Web: https://www.ildkpki.al/

  0800 9999, 0035542259461
  [email protected]

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]