Rezultatet e kërkimit

 • Enti Rregullor i Sektorit të Furnizimit me Uje dhe Largimit të Përpunimit të Ujërave të Ndotur

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Malvina Zaja

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rr: "Viktor Eftimiu", Ndërtesa 1, Kati IV Njësia Administrative Nr. 5, 1022, Tiranë, Shqipëri Web: https://www.erru.al/

   003554 22 58 046
  [email protected]

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]