Rezultatet e kërkimit

 • Drejtoria e Përgjithshme e Rezervave Materiale të Shtetit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Sokol Zaimi

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

   Rruga Rr.Dibrës, Garnizoni Skënderbej, K.3, G.29 e QKMBM dhe MFA, Tirane.

  355 42 22 5390

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]