Rezultatet e kërkimit

 • Agjencia Shtetërore për të Drejtat dhe Mbrojtjen e Fëmijës

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Elisa Dizdari

  35544500329

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga e Durrësit, Nr.83 Tiranë, Shqipëri. Web: www.femijet.gov.al

  [email protected]

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]