Rezultatet e kërkimit

 • Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Xhensila Demollaj

   +355 4 22 28 318

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rr. "Muhamet Gjollesha", Nr.56, Tiranë, Shqipëri. Web: www.azhbr.gov.al

Ky institucion është në varësi të:
Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]