Rezultatet e kërkimit

 • Agjencia Kombëtare e Ujësjellës Kanalizimeve dhe Infrastrukturës së Mbetjeve

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Halim Hamzallari

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga Sami Frashëri Nr. 4, Tirane Shqiperi. Web: www.akum.gov.al

  +355 (0)42256091

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]