Rezultatet e kërkimit

 • Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Luneda LAMAJ

  +35544538827

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Bulevardi: “Bajram Curri”, 1004 Tiranë – Albania (pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë). Web: www.akpa.gov.al

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]