Rezultatet e kërkimit

 • Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Sonila Shaho

  +355 42 376045

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rr. e Dibres nr 359/1 Tirane, Shqiperi. Web: www.shendetesia.gov.al

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]