Rezultatet e kërkimit

 • Agjencia Kombëtare e Arsimit, Formimit Profesional dhe Kualifikimeve

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Teuta Braço

  04 223 0497, 042 237 087

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rr. "Naim Frashëri", Nr.37, Tiranë - Shqipëri. Web: http://www.vet.al/

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]