Rezultatet e kërkimit

 • Instituti i Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit në Shqipëri

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Miran Butka

  0035542267890

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga George W. Bush nr 1. Web: www.iskk.gov.al

  [email protected]

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]