Rezultatet e kërkimit

 • Qendra Kombëtare Terapeutike dhe Rehabilituese për Fëmijët Tirane

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Kejsi Cenmurati

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  [email protected]

Ky institucion është në varësi të:
Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]