Rezultatet e kërkimit

 • Qendra Kombëtare e Cilësisë Sigurisë dhe Akreditimit të Institucioneve Shëndetësore

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Rozarta Nezaj

  00355 44514090

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga "Aleksandër Moisiu", No 80, Godina e ISHSH, Kati i Dytë, TIRANE, Albania.Web:http://qkcsaish.gov.al/

  [email protected]

Ky institucion është në varësi të:
Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]