Rezultatet e kërkimit

 • Qendra e Kulturës, Medias, Botimeve të Mbrojtjes, dhe Muzeut të Forcave të Armatosura

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Klaudia Malaj

  Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga e Dibrës, garnizoni “Skënderbej”

Ky institucion është në varësi të:
Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]