Rezultatet e kërkimit

 • Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Xhuljeta Krasta

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga Jordan Misja, Nr 1, Tiranë 1000, Shqipëri. Web: https://spak.al/

  [email protected]

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]