Rezultatet e kërkimit

 • Organi Kombëtar i Investigimeve të Aksidenteve dhe Incidenteve Ajrore në Aviacionin Civil

  Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga Lunxheri 8-42, Tirana. Web: http://www.okiia.gov.al

Ky institucion është në varësi të:
Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]