Ministria e Puneve te Brendshme

 • Ministria e Brendshme

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Ardian Bita
  0035542253698

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

   Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Nd 1. 1001, Tiranë. Web:https://mb.gov.al/

  [email protected]

 • Policia e Mbrojtjes nga Zjarri dhe e Shpëtimit

  042 223 333

  Adresa

 • Garda e Republikës

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Aida Shena
  069 41 14 224

  Adresa

  069 41 14 224

 • Agjencia e Inventarizimit dhe Transferimit të Pronave Publike

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Ina ZHUPA
  04 2 269 962
  [email protected]

  Adresa

  04 2 269 962

 • Qendra e Pushimit të MPB-së

  Adresa

 • Qendra e Shërbimeve dhe Administrimit të Mjeteve të Transportit

  Adresa

 • Qendra Kombëtare Pritëse për Azilkërkuesit

  Adresa

 • Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat

  Adresa

 • Faqe 1 nga 2
 • 1
 • 2
Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]