Rezultatet e kërkimit

 • Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Nexhila Kodra

  Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

   Rruga e Kavajës, 1001 Tiranë. Web: www.shendetesia.gov.al

  0035542362937

Institucione në varësi

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]