Rezultatet e kërkimit

 • Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Liridona Bodi

  0035542232883

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Bulevardi Zhan D'Ark, Nr.6, Tiranë, Web: https://punetejashtme.gov.al/

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]