Rezultatet e kërkimit

 • Ministria e Brendshme

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Ardian Bita

  0035542253698

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

   Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Nd 1. 1001, Tiranë. Web:https://mb.gov.al/

  [email protected]

Institucione në varësi

 • Inspektorati Kombëtar Për Mbrojtjen E Territorit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Klodiana Tomja
  [email protected]

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rr. “ Muhamet Gjollesha “, pranë Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit Web: http://www.ikmt.gov.al/

  003554 222 39 33

 • Garda e Republikës Së Shqipërisë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Silvia Malaj
  [email protected]

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga e Elbasanit, pranë Pallatit të Brigadave, Tiranë Web: http://www.garda.gov.al/

  0035542274547
  [email protected]

 • Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Nora Ajazi
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Qendra Kombëtare Pritëse për Azilkërkuesit

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Qendra e Shërbimeve dhe Administrimit të Mjeteve të Transportit

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Qendra e Pushimit të MPB-së

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Agjencia e Inventarizimit dhe Transferimit të Pronave Publike

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Ina ZHUPA
  04 2 269 962
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  04 2 269 962

 • Garda e Republikës

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Aida Shena
  069 41 14 224

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  069 41 14 224

 • Policia e Mbrojtjes nga Zjarri dhe e Shpëtimit

  042 223 333

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Ministria e Brendshme

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Ardian Bita
  0035542253698

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

   Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Nd 1. 1001, Tiranë. Web:https://mb.gov.al/

  [email protected]

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]