Rezultatet e kërkimit

 • Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Enkelana Shala

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  “Bulevardi Dëshmoret e Kombit” , Nr.1, 1001, Tiranë, Web: https://turizmi.gov.al/

Institucione në varësi

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]