Rezultatet e kërkimit

 • Ministria e Financave dhe Ekonomisë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Hega Ismaili

  00355422811133

  Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Nr.3, Tiranë. Web:https://www.financa.gov.al/

  [email protected]

Institucione në varësi

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]