Rezultatet e kërkimit

 • Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Adenisa Ago

  0035542226551

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Sheshi “Skënderbej”, nr. 2, Tiranë. Web: https://bujqesia.gov.al/

Institucione në varësi

 • Drejtoria e Ujitjes dhe Kullimit, Lezhë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Zhuljeta Sko
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Drejtoria e Ujitjes dhe Kullimit, Korçë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Zhuljeta Sko
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Drejtoria e Ujitjes dhe Kullimit, Fier

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Ornela Cini
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Drejtoria e Ujitjes dhe Kullimit, Durrës

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Lumturi Keci
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Albana Metko
  [email protected]

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rr. Stavri Themeli, Tiranë, Shqipëri. Web: www.aku.gov.al

  +355 4 22 56 137
  [email protected]

 • Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Xhensila Demollaj
   +355 4 22 28 318
   [email protected]

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rr. "Muhamet Gjollesha", Nr.56, Tiranë, Shqipëri. Web: www.azhbr.gov.al

 • Agjencia e Zhvillimit të Zonave Malore

  042 267 544
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  042 267 544

 • Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Adenisa Ago
  0035542226551
  [email protected]

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Sheshi “Skënderbej”, nr. 2, Tiranë. Web: https://bujqesia.gov.al/

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]