Pyetje të shpeshta

Kush ka të drejë të bëjë një kërkesë për informim?

Të drejtën të adresojë një kërkesë për njohjen me informacionin publik e gëzon çdo person fizik apo juridik, vendas apo i huaj si dhe personat pa shtetësi.

Kthehu pas
Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]