Kërko informacion

BËNI KËRKESË PËR INFORMACION ONLINE

Të nderuar qytetarë!

“Rregjistri Elektronik i Kërkesave dhe Përgjigjeve për të Drejtën e Informimit” aktualisht është në fazë pilotimi në shtatë institucione publike.
Ju mund t’i drejtoni kërkesa për informacion online, institucioneve të mëposhtme:

 • Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrotjen e të Dhënave Personale
 • Ministria e Turizmit dhe Mjedisit
 • Ministria e Arsimit, Rinisë dhe Sportit
 • Kontrolli i Lartë i Shtetit
 • Bashkia Shkodër
 • Bashkia Korçë
 • Bashkia Tiranë

 


Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]