Rezultatet e kërkimit

 • Instituti i Sigurisë Ushqimore dhe Veterinare (ISUV)

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Estela Koka

  0035542372912

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga "Aleksandër Moisiu" Nr. 82. Web: www.isuv.gov.al

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]