Rezultatet e kërkimit

 • Gjykata e Posacme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Enida DEMIRAJ

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Godina “Poli i Drejtësisë “, Rruga “Ana Komnena”, Tiranë Web: http://www.gjykata.gov.al/gjykata-e-posacme-e-apelit-per-korrupsionin-dhe-krimin-e-organizuar/gjykata-e-posacme-e-apelit-per-korrupsionin-dhe-krimin-e-organizuar/

  00355 4 2257304

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]