Rezultatet e kërkimit

 • Inspektorati Shtetëror Teknik Dhe Industrial

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Florida Peposhi

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga: M. Gjollesha, Nr: 56, Tiranë. Web: www.ishti.gov.al

  00355 4 22 58 539
  [email protected]

Ky institucion është në varësi të:
Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]