Rezultatet e kërkimit

 • Drejtoria e Përgjithshme e Markave dhe Patentave

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Milena Memsuri

  066 4054 444

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  066 4054 444

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]