Pyetje të shpeshta

Cili është afati për trajtimin e ankesës suaj nga ana e Komisionerit?

Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale duhet të marrë vendim për ankesën tuaj brenda 15 ditëve pune nga dita kur është dorëzuar ankimi.

Kthehu pas
Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]