• Bibloteka Kombëtare

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Fototeka Kombëtare “Marubi” Shkodër

  022 243 467

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  022 243 467

 • Muzeu Kombëtar “Skënderbeu” dhe Muzeu Etnografik, Krujë

  0511 22225
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  [email protected]

 • Muzeu Kombëtar i Artit Mesjetar, Arsimit dhe Arkeologjik Korçë

  8243022

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Muzeu Kombëtar Ikonografik dhe Etnografik Berat

  032 232 224
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Teatri Kombëtar

  04 222 3022
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”

  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Agjencia e Shërbimit Arkeologjik

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Mariglen Meshini
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]