• Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Nora Ajazi
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Agjencia e Zhvillimit të Zonave Malore

  042 267 544
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  042 267 544

 • Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Antoneta Qemali
  +355 4 22 28 318
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Ornela Ferhati
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Instituti i Sigurisë Ushqimore dhe Veterinare (ISUV)

  042 364 238

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Zyra e Regjistrimit te Pasurive te Paluajtshme

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Blerina Zhuta
  069 56 74 189
  [email protected]

  Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  069 56 74 189

 • Agjencia e Trajtimit të Pronave

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Iva Dokle
  [email protected]

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]