• BOTEM – Shtëpia Botuese e Teksteve Mësimore

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Klubi Shumësportësh Partizani

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Drita Isufi
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  0695766117

 • Klubi Sportiv “Studenti”

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Garda e Republikës

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Aida Shena
  069 41 14 224

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  069 41 14 224

 • Agjencia e Inventarizimit dhe Transferimit të Pronave Publike

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Ina ZHUPA
  04 2 269 962
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  04 2 269 962

 • Qendra e Pushimit të MPB-së

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Qendra e Shërbimeve dhe Administrimit të Mjeteve të Transportit

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Qendra Kombëtare Pritëse për Azilkërkuesit

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]