• Arkivi Qendror Teknik i Ndërtimit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Lindita MARA

  Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  04-2247447
  [email protected]

 • Enti Kombëtar i Banesave

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Rajmonda Stefa
  069 40 56 260
  [email protected]

  Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  069 40 56 260
  [email protected]

 • Instituti i Ndërtimit

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • MEICO

  042 269 214; 042 240 960
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  042269214; 042240960

 • Qendra Ndërinstitucionale Operacionale Detare

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Brunilda Kupe
  0698697101
  [email protected]

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Agjencia e Inteligjencës dhe Sigurisë së Mbrojtjes (AISM)

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Hazis Aliu
  0684820286
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  [email protected]

 • Qendra e Kulturës, Medias, Botimeve të Mbrojtjes, Muzeut dhe Shtëpive të Pushimit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Klaudia Malaj
  0672046992
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Departamenti i Administratës Publike

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Oltjon Musaj
  [email protected]

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]