Rezultatet e kërkimit

 • Autoriteti Kombëtar për Sigurinë dhe Emergjencat në Miniera

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Jonida Balla

  Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga " Lord Bajron" Laprakë, Tiranë

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]