Rezultatet e kërkimit

 • Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Oleons Peti

  +35542259572

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga “Reshit Çollaku”, Kodi postar 1001, Tiranë. Web: https://akep.al/

  [email protected]

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]