Ku të marrim informacion

Ku të marrim informacion

Kjo rubrikë synon të ndihmojë çdo qytetar apo subjekt të interesuar për identifikimin e:

Kërkimi në këtë rubrikë mund të bëhet për të gjithë autoritetet publike ose kërkim specifik nisur nga autoriteti publik që mund të keni interes të veçantë.

Më shumë

 • Qendra Kombëtare Terapeutike dhe Rehabilituese për Fëmijët Tirane

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Kejsi Cenmurati

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Enti Shtetëror i Farërave dhe Fidanëve

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Fatbardha Ahmetaj

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  [email protected]

 • Komisioni i Pavarur i Kualifikimit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Edmond Verçani

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga Kavajës,ish-godina e “Lidhjes së Shkrimtarëve dhe Artistëve”. Web: https://kpk.al/

  [email protected]

 • Kolegji i Posaçëm i Apelimit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Alida Beqiraj

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Kolegji i Posaçëm i Apelimit, Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, nr. 3, Tiranë, Shqipëri. Web:http://kpa.al/

 • Komisioneri Publik

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Alida Tota

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”; Njësia Administrative nr. 5, Web:http://ikp.al/

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]