Ku të marrim informacion

Ku të marrim informacion

Kjo rubrikë synon të ndihmojë çdo qytetar apo subjekt të interesuar për identifikimin e:

Kërkimi në këtë rubrikë mund të bëhet për të gjithë autoritetet publike ose kërkim specifik nisur nga autoriteti publik që mund të keni interes të veçantë.

Më shumë

 • Agjencia e Trajtimit Të Pronës

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Iva Dokle

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Agjencia e Zhvillimit të Territorit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Indrit Çenga

  042234484

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga: Themistokli Germenji, Pallati Frasheri, Kati II, Tirane, Shqipëri. Web: www.azht.gov.al

  [email protected]

 • Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Sonila Shaho

  +355 42 376045

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rr. e Dibres nr 359/1 Tirane, Shqiperi. Web: www.shendetesia.gov.al

 • Agjencia Kombëtare e Bregdetit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Enxhi Dibra

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Bulevardi “Bajram Curri”, Blloku “Vasil Shanto”, Tiranë. Web: www.bregdeti.gov.al

 • Agjencia Kombëtare e Diasporës

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Greisa Cino

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Bulevardi "Dëshmorët e Kombit", Nr.1.1000, Tiranë, Shqipëri.Web: www.akd.gov.al

  [email protected]

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]