Ku të marrim informacion

Ku të marrim informacion

Kjo rubrikë synon të ndihmojë çdo qytetar apo subjekt të interesuar për identifikimin e:

Kërkimi në këtë rubrikë mund të bëhet për të gjithë autoritetet publike ose kërkim specifik nisur nga autoriteti publik që mund të keni interes të veçantë.

Më shumë

 • Agjencia e Administrimit të Pasurive të Konfiskuara dhe Sekuestruara

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Marilda Shkurti

  + 355 (0)4 2362989

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Agjencia E Auditit Të Programeve Të Asistences Së Akredituar Nga Be

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Ardit Preçi

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga e Elbasanit, Ish- godina e Trikotazhit, Kati IV, 1010, Tiranë, Shqipëri, Web: www.aapaa.gov.al

 • Agjencia E Menaxhimit Të Burimeve Ujore

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Greis Dragoti

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Bulevardi “Zhan D’Ark”, Prona nr 33, Shtëpia e Ushtarakëve, Tiranë.Web: http://www.ambu.gov.al

  [email protected]

 • Agjencia E Prokurimit Publik

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Florian Lula

  042277514

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, pranë Këshillit të Ministrave, Tiranë. Web: www.app.gov.al

  [email protected]

 • Agjencia E Trajtimit Të Kredive

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Arber Çerma

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Njësia Administrative nr.5, Tiranë. Rruga “Dora D’Istria’, Ndërtesa 22, Hyrja 1. Web: https://www.atk-kredi.gov.al/

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]