Ku të marrim informacion

Ku të marrim informacion

Kjo rubrikë synon të ndihmojë çdo qytetar apo subjekt të interesuar për identifikimin e:

Kërkimi në këtë rubrikë mund të bëhet për të gjithë autoritetet publike ose kërkim specifik nisur nga autoriteti publik që mund të keni interes të veçantë.

Më shumë

 • Banka e Shqipërisë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Najada Samarxhi

  + 355 4 241 93 01/2/3

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Sheshi "Skënderbej", nr. 1, Tiranë:. Web: https://www.bankofalbania.org

 • Autoriteti per informim mbi dokumentat e ish sigurimit te shtetit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Selami Zalli

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Instituti i Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit në Shqipëri

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Miran Butka

  0035542267890

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga George W. Bush nr 1. Web: www.iskk.gov.al

  [email protected]

 • Agjencia e Sigurimit të depozitave

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Marilda Shkurti

  + 355 4 2362 989 / + 355 4 2347 298

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rr. Elbasanit, Pallati Edil Al-It, Nr 317, Tiranë. Web: www.asd.gov.al

 • Agjencia Shtetërore për Shpronësimin

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Orlanda Murati

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  [email protected]

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]