Ku të marrim informacion

Ku të marrim informacion

Kjo rubrikë synon të ndihmojë çdo qytetar apo subjekt të interesuar për identifikimin e:

Kërkimi në këtë rubrikë mund të bëhet për të gjithë autoritetet publike ose kërkim specifik nisur nga autoriteti publik që mund të keni interes të veçantë.

Më shumë

 • Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Denisa BRAHIMLLARI

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga “Muhedin Llagani”, Nr 10, Tiranë. Web: www.dpshtrr.gov.al

  [email protected]

 • Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizimeve

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Vjollca Ramohito

  067 38 08 361

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  067 38 08 361

 • Drejtoria e Përgjithshme e Akreditimit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Brikena Hasa

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga e Durresit, nr 27. Tirane 1001. Web: www.dpa.gov.al

  042 269 097
  [email protected]

 • Drejtoria e Përgjithshme e Markave dhe Patentave

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Milena Memsuri

  066 4054 444

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  066 4054 444

 • Drejtoria e Përgjithshme e Metrologjisë 

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Valbona Dina

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

   Autostrada Tiranë-Durrës, km 8. Web: https://www.dpm.gov.al/

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]