Ku të marrim informacion

Ku të marrim informacion

Kjo rubrikë synon të ndihmojë çdo qytetar apo subjekt të interesuar për identifikimin e:

Kërkimi në këtë rubrikë mund të bëhet për të gjithë autoritetet publike ose kërkim specifik nisur nga autoriteti publik që mund të keni interes të veçantë.

Më shumë

 • Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Enkelana Shala

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  “Bulevardi Dëshmoret e Kombit” , Nr.1, 1001, Tiranë, Web: https://turizmi.gov.al/

 • Ministria e Brendshme

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Ardian Bita

  0035542253698

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

   Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Nd 1. 1001, Tiranë. Web:https://mb.gov.al/

  [email protected]

 • Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Ermira Shahini

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Bulevardi Zhan D'Ark, Nr.6, Tiranë, Web: https://punetejashtme.gov.al/

  0035542232883
  [email protected]

 • Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Nexhila Kodra

  Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

   Rruga e Kavajës, 1001 Tiranë. Web: www.shendetesia.gov.al

  0035542362937

 • OSHEE sh.a

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Argid Aliaj

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

   Bulevardi “Gjergj Fishta”, Ndërtesa Nr. 88, H.1, Njësia Administrative Nr. 7, 1023, Tiranë. Web:https://oshee.al/

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]