Ku të marrim informacion

Ku të marrim informacion

Kjo rubrikë synon të ndihmojë çdo qytetar apo subjekt të interesuar për identifikimin e:

Kërkimi në këtë rubrikë mund të bëhet për të gjithë autoritetet publike ose kërkim specifik nisur nga autoriteti publik që mund të keni interes të veçantë.

Më shumë

 • Ministria e Drejtësisë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Roland Stafa

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  “Bulevardi “Zog I – rë”, Tiranë. Web: https://www.drejtesia.gov.al/

 • Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Enxhi Toska

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rr. Abdi Toptani, Nr.1, Tiranë. Web:https://www.infrastruktura.gov.al/

 • Ministria e Financave dhe Ekonomisë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Hega Ismaili

  00355422811133

  Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Nr.3, Tiranë. Web:https://www.financa.gov.al/

  [email protected]

 • Ministria e Kulturës

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Irena Prici

  003552223077, 0035542222508

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga “Aleksandër Moisiu”, nr. 76, ish Kinostudio “Shqipëria e Re”, Tiranë. Web:https://kultura.gov.al/

  [email protected]

 • Ministria e Mbrojtjes

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Sokol Gjini

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga e Dibres, kutia postare 2423. Web: https://www.mod.gov.al/

  [email protected]

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]