Ku të marrim informacion

Ku të marrim informacion

Kjo rubrikë synon të ndihmojë çdo qytetar apo subjekt të interesuar për identifikimin e:

Kërkimi në këtë rubrikë mund të bëhet për të gjithë autoritetet publike ose kërkim specifik nisur nga autoriteti publik që mund të keni interes të veçantë.

Më shumë

 • Klubi Sportiv “Studenti”

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Gjykata e Rrethit Tiranë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Alba Nikolla

  0 42 228 909 / 0 42 247 168

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  042228909 / 042247168

 • Policia e Mbrojtjes nga Zjarri dhe e Shpëtimit

  042 223 333

  Mungon Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Gjykata e Rrethit Tropojë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Hektor Mula

  068 26 43 193

  Programi i Transparences

  Mungon Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

 • Gjykata e Rrethit Vlorë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Aleksander Simoni

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  069 69 60 926/033 437 047

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]