Koordinatorët e informimit

 • Kuvendi i Shqipërisë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Suela Huta

  0035542 278 416

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Nr. 4. Web: https://www.parlament.al

 • Institucioni i Presidentit të Republikës së Shqipërisë

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Margarita Hoxhalli

  042389 874

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Bulevardi Dëshmorët e Kombit.Web:https://president.al/

  [email protected]
  [email protected]

 • Kryeministria

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Merita Bundo

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

   “Bulevardi Dëshmoret e Kombit” , Nr.1, Tiranë. Web: https://kryeministria.al/

 • Ministria e Arsimit dhe Sportit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Znj. Matilda Bulku

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga e Durrësit, Nr 23, Tiranë. Web: https://arsimi.gov.al/

 • Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Adenisa Ago

  0035542226551

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Sheshi “Skënderbej”, nr. 2, Tiranë. Web: https://bujqesia.gov.al/

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]