Rezultatet e kërkimit

 • Agjencia Kombëtare E Kërkimit Shkencor Dhe Inovacionit

  Koordinatori i të drejtës për informim
  Robert Dumi

  +355 4 222 24 09

  Programi i Transparences

  Regjistri i Kërkesave/Përgjigjeve

  Adresa

  Rruga "Naim Frashëri", Nr.37, Tiranë, Shqipëri.Web: www.nasri.gov.al

  [email protected]

Më shumë

  Kërko asistencë


   [recaptcha]
  © Copyright 2015, All Right Reserved
  Portali Pyet Shtetin është mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros
  Mundësuar nga DM Consulting
  [responsive-menu menu="menu"]